Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 August 2021
Vizualizari: 271
Comentează add

Este posibil ca legea să devină operațională încă din această iarnă, a declarat astăzi ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Virgil Popescu: Accelerarea aprobării legii privind consumatorul vulnerabil

radiojurnal

  Virgil Popescu. Foto: gov.ro.

Autoritățile intenționează să accelereze aprobarea legii privind consumatorul vulnerabil, astfel încât prevederile ei să intre în vigoare mai devreme decât se prognozase.
 
Este posibil ca legea să devină operațională încă din această iarnă, a declarat astăzi ministrul Energiei, Virgil Popescu.
 
Actul normativ prevede acordarea unui ajutor financiar la încălzire persoanelor vulnerabil.
 
Acest subiect a fost discutat azi la o întâlnire la care au participat prim-ministrul, ministrul Energiei, dar și reprezentanți ai ANRE și ai Consiliului Concurenţei.
 
Discuţiile au avut loc în contextul scumpirilor din ultima vreme la energia electrică și la gaze. Ministrul Virgil Popescu avut o serie de recomandări pentru consumatori:
 
Virgil Popescu: Mergeţi spre piața concurențială, liberă, alegeți cea mai bună ofertă. Nu stați în piața serviciului universal care dvs acolo vedeţi care e scumpă. Mergeţi şi optaţi, primul care este pe listă, mai sunt încă doi, trei la acelaşi nivel de preţ, este compania noastră, Hidroelectrica, oferă acelaşi preţ, 0,0255 lei/kw. Faceţi contracte! 
 

Etichete virgil popesculegea privind consumatorul vulnerabil(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live