Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Marţi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

20 August 2019
Vizualizari: 427
Comentează add

Într-o declaraţie acordată în exclusivitate pentru RRA, Viorica Dăncilă a precizat că nu s-a discutat încă despre persoana care va fi comisar european din partea României.

Viorica Dăncilă, întâlnire cu președintele ales al CE, Ursula von der Leyen

andrei-serban

Întrevederea prim-ministrului Viorica Dăncilă (dr) cu președintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen (stg). Foto: gov.ro.

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit, astăzi, la Bruxelles, cu viitorul preşedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care îşi va prelua mandatul în această toamnă.

Discuţiile s-au axat pe viitorul post de comisar european care va reveni României.

Mai multe detalii aflăm, acum, în direct, de la trimisul nostru Andrei Şerban. Bună ziua, Andrei!


Reporter: Andrei Şerban - Bună ziua! În cadrul întâlnirii cu viitoarea şefă a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, premierul Viorica Dăncilă a susţinut că România merită un domeniu important, aşa cum este cel al transporturilor sau al mediului şi argumenta că ţara noastră a gestionat două domenii importante şi până acum, aşa cum a fost agricultura şi dezvoltarea regională.

Într-o declaraţie acordată în exclusivitate pentru Radio România Actualităţi, Viorica Dăncilă a precizat că nu s-a discutat încă despre persoana care va fi comisar european din partea României şi a arătat că în funcţie de domeniul care va fi acordat ţării noastre se va numi şi comisarul.

De asmenea, cele două personalităţi politice au discutat şi despre priorităţile viitoare ale Comisiei Europene, iar viitoarea şefă a Comisiei Europene a felicitat-o pe Viorica Dăncilă pentru rezultatele foarte bune pe care le-a obţinut România în perioada când a exercitat preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.


Etichete Premierul Viorica DăncilăBruxellesviitorul preşedinte al Comisiei EuropeneUrsula von der Leyen

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live