Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Miercuri, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Noiembrie 2018
Vizualizari: 739
Comentează add

Internetul este acum o sursă de informare la care toate mediile de presă trebuie să se raporteze, a menţionat preşedintele-director general al SRR, Georgică Severin.

"Viitorul Radio România depinde de adaptarea la noile tehnologii"

radiojurnal

 Preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin. Foto: Alexandru Dolea

Viitorul radioului public românesc depinde de capacitatea sa de adaptare la noile tehnologii, a declarat preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin.

Internetul este acum o sursă de informare la care toate mediile de presă trebuie să se raporteze, a menţionat acesta în ziua în care Radio România împlineşte 90 de ani de la înfiinţare.

"Lumea ascultă informaţia audio mai mult prin telefon, prin internet, online, prin căşti, numai că, de data aceasta; nu ne mai putem opri numai la informaţia audio, ea trebuie însoţită permanent de o informaţie de tip news, online, pentru ca în momentul în care cauţi informaţia să ai şi acces instantaneu la ea. Lumea se grăbeşte, oamenii nu mai au răbdare prea multă să aştepte ştirile de peste o oră ca să afle ce s-a întâmplat, se duc imediat şi află online. Şi, atunci, noi trebuie să găsim soluţia, şi o vom găsi, sper, ca radioul să fie suportul care să însoţească ştirea online", a declarat într-un interviu la Radio România Actualităţi, Georgică Severin.


Etichete preşedintele-director general al Societăţii Române de RadiodifuziuneGeorgică Severin90 de ani

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live