Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Cluj

31 Iulie 2019
Vizualizari: 685
Comentează add

Unul dintre cei mai așteptați artiști la festival este Robbie Williams, care va urca pe scena principală duminică. Organizatorii aşteaptă 350.000 de persoane din peste 100 de ţări.

VIDEO - Peste 300 de mii de spectatori sunt aşteptaţi de joi la UNTOLD VIDEO - Peste 300 de mii de spectatori sunt aşteptaţi de joi la UNTOLD - Conține video

radio-romania-cluj

  Photo: facebook.com/UntoldFestival.

Peste 200 de artişti vor evolua pe 10 scene la UNTOLD, festival care începe joi, 1 august, la Cluj.

Una dintre cele mai mari scene din Europa este amplasată în interiorul stadionului Cluj Arena. Aceasta are o lăţime de 90 de metri şi o înălţime de 30 de metri, ecrane LED pe 1.500 de metri pătrați şi 1.000 de spoturi luminoase.

Directorul general al Untold, Bogdan Buta, a declarat că abonamentele pentru cele 4 zile de festival s-au epuizat, dar mai sunt disponibile bilete de o zi.

Ce noutăți aduce ediția din acest an, aflăm de la Ioana Chereji, PR Untold:
"Atragem atenția că, începând din acest an accesul în festival se va face de la ora 14 și nu de la ora 12, cum era până acum; vrem să mai atragem atenția asupra faptului că participanții la festival trebuie să știe că va fi permisă o singură reintrare în festival – asta pentru a diminua aglomerația creată în zona de acces cât și pentru a diminua disconfortul participanților. De asemenea, noi le recomandăm festivalierilor, având în vedere numărul mare de participanți din acest an, să vină în festival până la ora 19, pentru a evita aglomerația", a anunţat Ioana Chereji, PR Untold.

Unul dintre cei mai așteptați artiști la festival este Robbie Williams, care va urca pe scena principală duminică, 4 august. Show-uri speciale vor pregăti și Armin van Buuren, David Guetta și 3 Are Legend.

Trupa britanică Bastille va concerta sâmbătă, 3 august, iar câștigătorul emisiunii X Factor, James Arthur, va urca mâine pe scena principală a festivalului UNTOLD. Fanii rapper-ului american BustaRhymes îl pot vedea, vineri, 2 august.

Festivalul Untold se desfăşoară de joi până duminică la Cluj. Organizatorii aşteaptă la festival 350.000 de persoane din peste 100 de ţări. 


Etichete UntoldBogdan ButaIoana CherejiPR UntoldRobbie WilliamsArmin van BuurenDavid GuettaBastilleBustaRhymes

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live