Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎN ZORI Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mona Constantinescu, Constanţa

12 Iunie 2017
Vizualizari: 1551
Comentează add

Un avion militar de tip MIG 21 Lancer s-a prăbuşit la câţiva kilometri de aeroportul Mihail Kogălniceanu în judeţul Constanţa.

VIDEO: MIG 21 Lancer, prăbușit în Jud. Constanța. Pilotul, în stare stabilă VIDEO: MIG 21 Lancer, prăbușit în Jud. Constanța. Pilotul, în stare stabilă - Conține video

mona-constantinescu-constanta

Avion militar MIG 21 Lancer prăbușit în județul Constanța. Foto: ISU Dobrogea.

UPDATE: Locotenent-comandorul Adrian Stancu, pilotul aeronavei MiG 21 LanceR a Forțelor Aeriene Române, prabusita astazi in apropierea Aeroportului de la Mihail Kogalniceanu, va fi transferat la Bucuresti.

Barbatul, in virsta de 35 de ani s-a catapultat putin inainte de prabusirea avionului.

La fata locului au ajuns mai multe ambulante si echipaje medicale care i-au acordat primul ajutor la fața locului și apoi a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgenta Constanța unde I s-au facut mai multe investigatii.

Conform medicilor, pilotul este constient, are un traumatism de coloana lombara, iar starea sa este stabila.

In urma cu putin timp s-a solicitat o ambulanta care sa-l transporte la Aeroportul Mihail Kogalniceanu de unde va pleca cu un avion la Bucuresti.

Știrea inițială.

Un avion militar de tip MIG 21 Lancer s-a prăbuşit la câţiva kilometri de aeroportul Mihail Kogălniceanu în judeţul Constanţa.

Pilotul a reuşit să se catapulteze şi este acum în stare stabilă la spital.

Corespondenta RRA, Mona Constantinescu este acum în direct cu cele mai noi informaţii despre acest incident.

MIG 21 Lancer prăbuşit astăzi aparţine Bazei Aeriene 86 Feteşti.

Aeronava decolase în jurul orei 10:00 de pe Baza Aeriană Mihai Kolgălniceanu pentru a executa o misiune de antrenament în cadrul exerciţiului "Thracian Eagle 2017", care se desfăşoară împreună cu forţele aeriene bulgare.

După executarea misiunii la întoarcerea căre Mihail Kogălniceanu pe timpul executării manevrelor de aterizare pilotul locotenent comandorul Adrian Stancu a raportat o defecţiune majoră la motor cu deteriorarea parametrilor de funcţionare ai aparatului.

Conform procedurilor pilotul s-a catapultat iar aeronava s-a prăbuşit între localităţile Nazarcea şi Culmea la aproximativ 8 km de Aeroportul Kogălniceanu în lanurile de grâu.

Pilotul a fost recuperat i s-a acordat primul ajutor la faţa locului şi a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de la Constanţa.

Acesta este conştient, are un traumatism pe coloană lombară, iar starea sa este stabilă.

Cazul este cercetat acum de Parchetul Militar, iar circumstanţele acidetului vor fi investigate de o comisie numită de Şeful Statului Major al Forţelor Aeriene.


Etichete mig 21 lancer prabusitpilotcatapultatjudetul constantasmurdmapnbaza aeriana 86 fetestithracian eagle 2017bulgarianazarcea culmea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live