Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Marţi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

19 Mai 2016
Vizualizari: 1280
Comentează add

Un polițist din statul Maine a înregistrat un filmuleţ din automobilul său despre un obiect sferic strălucitor care străbătea cerul şi care se presupune că ar fi fost un meteorit.

VIDEO: Meteorit filmat de o cameră a poliţiei în SUA VIDEO: Meteorit filmat de o cameră a poliţiei în SUA - Conține video

rador

Meteorit filmat în SUA. Foto: captura video.

Un polițist din statul Maine, stat situat în regiunea cunoscută ca Noua Anglie din nord-estul Statelor Unite ale Americii, a înregistrat un filmuleţ din automobilul său despre un obiect sferic strălucitor care străbătea cerul şi care se presupune că ar fi fost un meteorit.

Potrivit Associated Press, marți dimineață, o explozie puternică de lumină a fost remarcată pe cerul a câtorva state americane, precum și în unele zone ale Canadei.

În total, au fost semnalate 400 de astfel de sesizări din partea populaţiei.

După cum a menționat reprezentantul Observatorului Militar din Washington, judecând după strălucirea pe care o avea obiectul respectiv, acesta putea fi «de mărimea unui frigider».

Muzeul local Maine Mineral & Gem Museum presupune că meteoritul, care cântărește în jur de un kilogram, a căzut în zona de pădure din nord-vestul statului Maine.

Conducerea Muzeului local Maine Mineral & Gem Museum a promis o recompensă de 20.000 de dolari celui care va găsi meteoritul.

VIDEO: Meteorit filmat de un polițist din statul Maine, SUA. Sursa: ABC News.


ABC Breaking News | Latest News Videos


Etichete meteoritsuamainepolitievideocanadaobservatorul militar din washingtonnoua anglie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live