Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA RADIO Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Iunie 2020
Vizualizari: 819
Comentează add

VIDEO Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis de Ziua Copilului

radiojurnal

    Klaus Iohannis. Foto: Presidency.ro.

Președintele Klaus Iohannis le transmite copiiilor astăzi un mesaj de ziua lor, sărbătorită în condiții neobișnuite, din cauza luptei cu noul coronavirus. Şeful statului spune că apreciază eforturile lor în această perioadă de pandemie, în care au stat departe de colegi și prieteni.
 
Klaus Iohannis salută eforturile extraordinare ale copiilor care s-au adaptat la școală online, înțelegând că educației rămână importantă. Președintele le mulțumește că au fost înțelegători și că și-au protejat părinții și mai ales bunicii, care sunt cei mai vulnerabili în fața bolii și le urează succes celor care vor avea examene.
 
Klaus Iohannis: Celor care veți susține în curând examenele de evaluare națională și bacalaureat vă doresc mult succes. Anul acesta condițiile în care se vor desfășura examenele sunt diferite, dar sunt convins că vă veți descurca foarte bine. Am încredere că aceste încercări vă vor face mai puternici și ca nu veți lăsa nimic să stea în calea ambițiilor voastre. Dragi copii, prin respectarea regulilor sanitare, fiți aliații mei în această luptă împotriva virusului și vă asigur că împreună vom depăși cu bine această perioadă! La mulți ani, cu multe bucurii!
 

(PH)

Etichete preşedintele Klaus IohannisZiua Copilului

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live