Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Vineri, 20 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

11 Decembrie 2018
Vizualizari: 1325
Comentează add

Naționala feminină de handbal a României a câștigat cu 27-25 meciul cu Spania și mai mare nevoie de un singur punct pentru a se califica în semifinale.

Victorie grea cu Spania, urmează Ungaria pentru semifinale

bogdan-predescu

  Foto: Sportul Ilustrat 

 A fost greu meciul de marți cu Spania, dar până la urmă a meritat pentru că ne-a adus încă două puncte în clasamentul grupei a 2-a principală de la Nancy. Am câștigat în cele din urmă cu 27-25 după ce Spania a dominat jocul timp de 45 de minute. Fetele noastre au reușit să strângă rândurile și s-au impus în final nu fără emoții la o diferență de două goluri.

 

 

Cristina Neagu a fost principala marcatoare pentru România cu 7 goluri din 15 aruncări, secondată de Crina Pintea cu 6 goluri din 8 aruncări. Pivotul nostru chiar a declarat că s-a simțit vănată prin stilul de arbitraj pe care l-au avut arbitrele din Austria, însă până la urmă Crina a avut un meci bun și a primit și titlul de cea mai bună jucătoare a partidei. 
 
 
România acumulează în acest moment 6 puncte în clasamentul Grupei Principale 2 de la Nancy, urmând să joace miercuri în ultima etapă cu Ungaria de la ora 19.00. Cu o victorie sau cu un rezultat de egalitate, echipa noastră se califică în semifinalele Campionatului European. 
 

Etichete handbalvictorieSpaniaRomaniaNeaguPinteacalificaresemifinale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live