Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

11 Noiembrie 2018
Vizualizari: 1078
Comentează add

Victor Negrescu precizeaza ca, vineri, când a plecat de la birou a lăsat totul la zi și pregătit pentru următoarea săptămână de lucru.

Victor Negrescu revine cu precizări "despre demisie"

carmen-gavrila

Victor Negrescu - ministrul delegat pentru Afaceri Europene.        Foto: negrescu.ro.

Ministrul delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu scrie pe o retea de socializare ca informatia privind demisia sa a aparut ca un zvon si ca imediat dupa aceea a fost atacat cu agresivitate de un coleg de guvern si de partid.
 
Victor Negrescu precizeaza ca, vineri, când a plecat de la birou a lăsat totul la zi și pregătit pentru următoarea săptămână de lucru.
 
El mai spune ca doreste ca proiectul sa aiba continuitate. Victor Negrescu adauga ca in așteptarea discuțiilor din interiorul partidului menționeaza cele trei obiective deja atinse pe care le-a propus la începutul mandatului si anume: consens politic și național în privința afacerilor europene și a mandatului Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, democratizarea și transparentizarea accesului la informația europeană si o nouă atitudine în domeniul afacerilor europene.
 
Victor Negrescu precizeaza ca tot procesul de pregătire a Președinției României la Consiliul UE este în grafic atât politic cât și logistic si ca totul este deja gata în măsura în care nu se doresc schimbări majore față de planurile aprobate de Guvernul României sau de Consiliul interministerial privind Președinția Consiliului UE prezidat de Primul ministru.
 
Victor Negrescu mentioneaza si că acum două zile activitatea echipei conduse de el era considerată ca fiind foarte bună si cu rezultate.
 


Etichete victor negrescuafaceri europenedemisie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live