Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (continuare) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

30 August 2018
Vizualizari: 1075
Comentează add

Victor Negrescu, la International Business Forum, despre preşedinţia României la Consiliul Uniunii Europene.

Victor Negrescu, la International Business Forum

radu-dobritoiu

Preşedinţia României la Consiliul Uniunii Europene de anul viitor va fi o excelentă oportunitate pentru prezentarea ofertei economice a ţării noastre, a declarat ministrul delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, la International Business Forum care se desfăşoară astăzi şi mâine, la Palatul Parlamentului. El a precizat că mediul de afaceri se confruntă cu o concurenţă puternică şi trebuie identificate modalităţile cele mai bune de creştere a competitivităţii, inclusiv prin promovarea la nivel european a unor măsuri de sprijinire a antreprenoriatului.

Victor Negrescu:

"Trebuie să fim capabili să împingem înainte acele decizii, acele dosare europene care sunt în momentul de faţă blocate în negocieri la nivelul statelor membre. Şi mai mult decât atât, trebuie să fim capabili să venim cu soluţii care într-adevăr sprijină în mod real mediul de afaceri european. În definitiv, obiectivul nostru central pe perioada preşedinţiei este să vorbim de cetăţean, de beneficiile pe care Uniunea Europeană le aduce în viaţa de zi cu zi a cetăţeanului. Ori, una dintre cele mai importante aşteptări se referă la capacitatea cetăţeanului de a-şi atinge obiectivele sale economice şi în speţă, aş putea spune aici, evident, în a se dezvolta. Şi dezvoltarea presupune de foarte multe ori să existe posibilitatea pentru fiecare individ să devină un antreprenor de succes".

Victor Negrescu a mai spus că România are nevoie de o prezenţă mai activă în procesul de luare a deciziilor de la nivel european, menţionează redactorul Iulian Olescu.


Etichete Victor NegrescuInternational Business Forum

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live