Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Sâmbătă, 19 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Iunie 2019
Vizualizari: 312
Comentează add

Un cioban din judeţul Galaţi a murit marţi seară după ce a fost lovit de trăsnet în timpul ploii torenţiale care a căzut în zona de nord a judeţului.

Victime şi pagube provocate în toată ţara de vremea rea

radiojurnal

   Foto: Adriana Tudose-RRA 

Toată ţara s-a aflat marţi, 25 iunie, sub incidenţa codurilor meteo de vreme rea, specialiştii au emis chiar coduri roşii pentru anumite zone.
 
Un cioban din judeţul Galaţi a murit marţi seară după ce a fost lovit de trăsnet în timpul ploii torenţiale care a căzut în zona de nord a judeţului, potrivit Agerpres. Vijeliile au produs şi pagube materiale, inclusiv în capitală, unde au căzut 37 de copaci, doi stâlpi şi un panou publicitar, iar 21 de autoturisme au fost avariate.
 
Mii de gospodării au rămas fără curent electric în judeţele Buzău, Galaţi şi Brăila, echipele lucrează pentru restabilirea alimentării. În Brăila au căzut copaci pe autovehicule, pe domeniul public, pe o casă şi pe o conductă de gaze, în zona industrială a municipiului Buzău traficul a fost blocat, la fel şi un drum judeţean din Padina.
 
Marţi seară, drumul spre Mânăstirea Mâineşti din Balş a fost închis, după ce din cauza precipitaţiilor abundente un pod aflat pe traseu a cedat. În municipiul Brăila pompierii au intervenit pentru a scoate apa din 22 de gospodării, iar la Schela, judeţul Galaţi, trei case şi două anexe au fost inundate, în timp ce drumul din localitate a fost acoperit cu noroi.
 
 

Etichete ploifurtuniinstabilitate atmosfericăciobantrăsnet

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live