Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Luni, 13 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Elena Postelnicu, Corespondent RRA în Italia

23 Octombrie 2018
Vizualizari: 541
Comentează add

În urmă cu două luni, Matteo Salvini a acuzat România şi Bulgaria că trimit sclavi în vestul Europei, solicitând măsuri pentru limitarea traficului de persoane.

Vicepremierul şi ministrul de interne italian Salvini vine la Bucuresti

elena-postelnicu-corespondent-rra-in-italia

Vicepremierul şi ministrul de interne italian, Matteo Salvini, vine, astăzi, la Bucureşti, pentru a discuta cu omologul său, Carmen Dan, despre comunitatea românilor din Italia.

Potrivit unui comunicat transmis de Ministerul de Interne de la Roma, vicepremierul Matteo Salvini se va întâlni, la Bucureşti, cu omologul său, Carmen Dan, şi cu viceprim-ministrul Ana Birchall.

Oficialul italian va călători, se mai menţionează în comunicat, cu un avion de companie şi va ajunge în capitala României în a doua jumătate a dimineţii.

În urmă cu două luni, Matteo Salvini a acuzat România şi Bulgaria că trimit sclavi în vestul Europei, solicitând măsuri pentru limitarea traficului de persoane.

Ministrul de interne de la Roma, lider al formaţiunii de extremă dreapta Liga, şi-a exprimat dorinţa de a discuta cu colegii săi din cele două ţări comunitare pentru aplicarea unor măsuri pentru controlul mijloacelor de transport şi al persoanelor, un fel de, citez, gestionare transparentă a transporturilor, chiar un sistem public de transporturi pentru a opri afacerile grupurilor de crimă organizată.

Matteo Salvini, care se contrazice frecvent cu responsabilii de la Bruxelles, intenţionează să candideze la preşedinţia Comisiei Europene la viitoarele alegeri europarlamentare, din mai 2019.


Etichete Vicepremierulministrul de interne italianMatteo SalviniBucureşti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live