Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Aprilie 2021
Vizualizari: 256
Comentează add

Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat că are încredere în ministrul sănătăţii, Vlad Voiculescu, care "este în stare" să gestioneze situaţia din domeniul sanitar.

Vicepremierul Kelemen Hunor spune că are încredere în ministrul sănătății

radiojurnal

        Kelemen Hunor. Foto: facebook.com/kelemenhunor.rmdsz.

Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat, la Palatul Victoria, că are încredere în ministrul sănătăţii, Vlad Voiculescu, care "este în stare" să gestioneze situaţia din domeniul sanitar, dar că în momente critice, acesta ar trebui "să comunice cu mai multă empatie". Kelemen Hunor a mai precizat că investiţiile au lipsit timp de 30 de ani din sistemul de sănătate şi că se fac eforturi, pentru a remedia situaţia.

Kelemen Hunor: Pe noi ne preocupă o investiție masivă, serioasă, în sistemul de sănătate pe termen scurt, pe termen mediu şi pe termen lung. Este o chestiune tehnică ce s-a întâmplat şi nu vreau să comentez, fiindcă nu cunosc datele investigaţiei şi nu vreau să politizăm şi sper că nu se va repeta o astfel de situaţie.
 
Realizator: Din primele informaţii transmise de Ministerul Sănătăţii, în unitatea mobilă de Terapie Intensivă s-a produs o defecţiune la instalaţia de oxigen. Ceilalţi cinci pacienţi rămaşi în viaţă au fost transferaţi în alte unităţi medicale.
 
(PH)
 

Etichete Kelemen Hunorministrul sănătățiiVlad Voiculescu(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live