Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Septembrie 2015
Vizualizari: 933
Comentează add

Preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu le-a cerut autorităţilor române să se implice activ în gestionarea eventualelor probleme apărute în cazul Volkswagen.

Verificările începute după scandalul Volkswagen "să fie extinse"

radiojurnal

Preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu. Foto: facebook.com/tariceanu.

Preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu le-a cerut autorităţilor române să se implice activ în gestionarea eventualelor probleme apărute în cazul Volkswagen.

El a avut astăzi o întrevedere cu miniştri transporturilor şi mediului, dar şi cu preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, cărora le-a solicitat măsuri urgente pentru a preîntâmpina situaţii-limită, precum imposibilitatea înmatriculării unor autoturisme. C

ălin Popescu-Tăriceanu consideră, de asemenea, că verificările iniţiate în acest caz de Ministerul Mediului ar trebui extinse.

"Important este ca statul să arate prin instituţiile sale că nu lasă clienţii, consumatorii, proprietarii în voia soartei şi la discreţia firmei, care sigur că are interesul să se apere şi probabil să scoată din buzunar cât mai puţini bani. Dar aici, pe lângă avocaţii care vor avea mult de lucru, cred că este şi obligaţia autorităţii statului de a arăta că îşi protejează cetăţenii", a spus Călin Popescu-Tăriceanu.

Săptămâna trecută, Compania Volkswagen a recunoscut că a livrat în toată lumea 11 milioane de maşini cu motoare diesel echipate cu un sistem electronic care truca nivelul emisiilor de dioxid de carbon în atmosferă. 


Etichete scandalul Volkswagenemisii de noxeCălin Popescu-Tăriceanuverificări ale Ministerului Mediuluiprotecția consumatorului

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live