Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (continuare) Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Mai 2020
Vizualizari: 562
Comentează add

Verificări la metrou privind respectarea măsurilor speciale de protecție în transportul în comun.

Verificări la metrou privind respectarea măsurilor speciale de protecție

radiojurnal

Foto: metrorex.ro.

Măsuri speciale de protecție în transportul în comun sunt luate și la București. Reporterul RRA, Alex Lancuzov, se află acum în stația de metrou Piața Unirii din capitală. Alex, bună dimineața. Cum sunt respectate noile măsuri?


Reporter: Bună dimineața. Este aproape imposibil să intri într-o stație de metrou fără o mască sau orice alt material care să acopere gura și nasul, pentru că am văzut agenți de la paza metroului la intrările de la suprafață, iar în subteran, în zona porților de acces la turnichete, dar și pe culoare, echipaje de la Jandarmerie și Poliție îi verifică pe călători.

Au fost și câteva cazuri de nerespectare a noilor măsuri, polițiștii i-au legitimat, au dat avertismente sau amenzi. Am văzut și călători care aveau o mască, dar totuși nu o purtau. După intervenția polițiștilor s-au conformat.

Trenurile de metrou vă spun că vin la câteva minute, la intervale scurte, sunt și garnituri cu toate locurile aproape ocupate pe scaune, mai greu de păstrat distanța fizică la scările rulante, atunci când sunt două garnituri, simultan, în stație.

La final, două informații de pe șoselele din țară. În continuare restricții parțiale pe DN6, în județul Mehedinți, la ieșirea din Șimian către Strehaia este un accident cu patru persoane rănite, iar în județul Călărași, pe DN4, București- Oltenița este circulație blocată la ieșirea din Budești. Este un accident între un autoturism și un camion, cu două persoane rănite.

(RS)


Etichete metrorexverificari(RS)metrou

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live