Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

20 Octombrie 2021
Vizualizari: 208
Comentează add

Şeful DSP Iaşi, Vasile Cepoi, estimează că vârful valului 4 de infectări cu coronavirus se va atinge la mijlocul lunii viitoare.

Vasile Cepoi: Vârful valului 4 se va atinge la mijlocul lunii viitoare

radio-romania-actualitati

Vasile Cepoi. Foto: Agerpres arhivă.

Nevoia instituirii unor restricţii drastice până la un aşa-numit lockdown, adică suspendarea majorităţii activităţilor şi a circulaţiei, este susţinută de tot mai mulţi specialişti, îngrijoraţi de evoluţia situaţiei epidemiologice.

Şeful DSP Iaşi, Vasile Cepoi, estimează că vârful valului 4 de infectări cu coronavirus se va atinge la mijlocul lunii viitoare şi spune că răspândirea accelerată a coronavirusului poate fi limitată doar prin măsuri imediate, însă admite că trebuie puse în balanţă mai multe elemente.


Vasile Cepoi: Această carantinare totală din punct de vedere epidemiologic este necesară. Nu e singurul criteriu pentru a stabili această carantinare. Este vorba pe de o parte să ai resursele necesare pentru a o face să fie reală, pentru că, dacă nu ai forţe de ordine suficiente care să controleze şi să verifice respectarea acestor reguli, este doar o declaraţie de carantinare, nu este carantinare şi sigur că sunt şi celelalte aspecte privind impact economic şi de altă natură, socială ş.a.m.d., care însă nu stă în competenţa mea să le apreciez.


Etichete vasile cepoidsp iasicoronavirusinfectarevalul patru(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live