Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NOAPTE BUNĂ COPII! Marţi, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Aprilie 2020
Vizualizari: 548
Comentează add

Va fi o perioadă în care numărul total al cazurilor de COVID-19 ar putea ajunge la 15.000, a spus ministrul sănătății la Televiziunea publică.

Vârful crizei coronavirus în România, „în perioada 20 aprilie - 1 mai”

radiojurnal

Vârful crizei coronavirus ar putea să fie în România în perioada 20 aprilie -1 mai, spune prim-ministrul Ludovic Orban, care citează estimări ale specialiștilor.

Va fi o perioadă în care numărul total al cazurilor de COVID-19 ar putea ajunge la 15.000, a spus și ministrul sănătății la Televiziunea publică, iar numărul cazurilor grave va depinde și de felul în care respectăm măsurile de distanţare socială, dar și de numărul românilor care vor să vină din străinătate.

Nelu Tătaru: Îl văd mai ascuţit sau mai domol, în funcţie de ceea ce vom face noi, atât ca activitate medicală, dar şi populaţia, prin măsurile care trebuie într-adevăr respectate. Poate fi în jur de de 10.000, poate fi în jur de 15.000, depinde cum avem rata de transmitere locală, accelerată sau nu. Poate fi din cazuri uşoare şi medii, poate fi din cazuri grele, critice, care necesită suport şi atunci vom avea o aglomerare a terapiilor intensive şi vom avea şi decese.


Etichete (ii)varfcrizacovid

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live