Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Marţi, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Decembrie 2020
Vizualizari: 188
Comentează add

Mulți români se întorc din weekendul prelungit pe care l-au petrecut la munte, în stațiunile de pe Valea Prahovei.

Valori de trafic în creștere pe Valea Prahovei, pe sensul către Bucureşti

radiojurnal

Foto: Alex Lancuzov 

Mulți români se întorc din weekendul prelungit pe care l-au petrecut la munte, în stațiunile de pe Valea Prahovei. Cum se circulă la această oră aflăm de la subinspectorul Alexandru Andronache de la centrul Infotrafic al Poliției Române.

Alexandru Andronache: Valorile de trafic sunt în creștere pe sensul către București al Drumului Național 1 Brașov - București, formându-se coloană în mișcare între stațiunile Predeal și Bușteni. De asemenea, trafic intens este și la intrare în localitatea Comarnic, tot pe sensul de coborâre. În aceste condiții, recomandăm conducătorilor auto  următoarele rute alternative: DN 1A Brașov - Cheia - Ploiești - Bucureşti, DN 73 Râșnov - Câmpulung - Pitești  -București, DN 73 Râșnov - Câmpulung, DN  72A Târgoviște - București și ultima rută alternativă, DN 71 Sinaia  -Târgoviște - Bucureşti.

La această oră, polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei, iar în final, le recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de drum, să respecte indicațiile polițiștilor prezenți la fața locului pentru fluidizarea circulației și să manifestă o conduită preventivă în trafic. 


Etichete (ii)valea prahoveitrafic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live