Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Septembrie 2019
Vizualizari: 707
Comentează add

Valoarea voucherelor de vacanţă ar putea fi majorată

radiojurnal

   

Valoarea voucherelor de vacanţă ar putea fi majorată de la 1.450 lei la 2.080 lei pentru cei care vor alege să meargă în vacanţă în extrasezon, anunţă ministrul turismului, Bogdan Trif.

Această majorare ar urma să se aplice pentru cei care vor merge în concediu în lunile octombrie, noiembrie, martie şi aprilie, când se înregistrează un număr redus de turişti, a precizat ministrul Trif, într-o intervenţie telefonică, la un post de televiziune.

Propunerea va fi discutată în perioada următoare cu cei din industria turismului şi ar putea fi aplicată chiar de anul viitor, a mai spus Bogdan Trif.

Bogdan Trif: Principalul motor de dezvoltare a indutriei turistice din România au fost aceste vouchere de vacanţă. Nu vreau să ne oprim aici, vreau să dezvoltăm acest sistem de acordare a voucherelor de vacanţă şi săptămâna viitoare, la întâlnirea cu industria, o să venim cu o propunere pentru ca lunile în care numărul de turişti e mai mic raportat la celelalte luni ale anului - şi aici putem să vorbim de octombrie, noiembrie, martie, aprilie - suma pentru fiecare din aceste patru luni să fie de 2.080 de lei. Este un sprijin acordat direct românilor, dar mai ales industriei turistice pentru că ar asigura suplimentarea numărului de turişti în perioadele mai sensibile ale anului. Industria balneo ar fi, din nou, avantajată, pentru că aici sezonul ţine 365 de zile pe an.


Etichete vouchere de vacanţămajorareBogdan Trif

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live