Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 04 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Noiembrie 2014
Vizualizari: 1314
Comentează add

Monitorul Oficial a publicat astăzi decizia Curţii Constituţionale de validare a rezultatelor alegerilor de duminica trecută pentru preşedintele României.

Validarea alegerilor de CCR, publicată în Monitorul Oficial

radiojurnal

Judecătorii Curții Constituționale. Foto: Arhivă.

Monitorul Oficial a publicat astăzi decizia Curţii Constituţionale de validare a rezultatelor alegerilor de duminica trecută pentru preşedintele României. 

Campania electorală pentru turul 2 al scrutinului prezidenţial a început. 
 
"Curtea confirmă rezultatele alegerilor pentru funcţia de preşedinte al României, desfăşurate in primul tur de scrutin, la 2 noiembrie, 2014. Pentru că niciun candidat nu a obţinut numărul de voturi necesare pentrua fi declarat preşedinte în primul tur de scrutin, se organizează al doilea tur de scrutin, duminică, 16 noiembrie, la care vor participa domnul Victor Viorel Ponta şi domnul Klaus Werner Iohannis, în această ordine. Decizia este definitivă. Se publică în Monitorul Oficial", a declarat preşedintele CCR, Augustin Zegrean.
 
În 16 noiembrie se vor confrunta în cursa pentru Cotroceni Victor Ponta, candidatul alianţei PSD-UNPR-PC, şi Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin Liberale, PNL-PDL. 
 
Rezultatele finale comunicate de Biroul Electoral Central după turul 1 al alegerilor arată că Ponta a obţinut 40,44% dintre voturile valabil exprimate, iar Klaus Iohannis 30,37%.

Etichete prezidentiale 2014Monitorul OficialCCRCurtea Constituţionalăcampania electoralăVictor Viorel PontaKlaus Werner IohannisAugustin Zegrean

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live