Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 August 2018
Vizualizari: 417
Comentează add

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate reaminteşte că valabilitatea cardurilor de sănătate s-a prelungit de la cinci la şapte ani.

Valabilitatea cardurilor de sănătate s-a prelungit de la cinci la şapte ani

radiojurnal

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate reaminteşte că valabilitatea cardurilor de sănătate s-a prelungit de la cinci la şapte ani.

Instituţia precizează că s-au primit semnalări telefonice privind neacordarea serviciilor medicale persoanelor asigurate sub motivul că acestea deţin carduri cu termenul de valabilitate depăşit.

Casa Naţională face precizarea că aceste carduri sunt recunoscute drept valabile de sistemul informatic timp de doi ani după data expirării valabilităţii.

Totodată, cardurile naţionale de sănătate noi, care se emit din data de 1 august 2018, au de la început durata de valabilitate de şapte ani, conform deciziei Guvernului.

Potrivit redactorului RRA, Marilena Frâncu, acest document, care este personal şi netransmisibil, certifică faptul că serviciile medicale decontabile din Fondul Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate au fost efectiv acordate asiguratului respectiv.


Etichete valabilitatecarduri de sănătate

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live