Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 30 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adriana Turea

2 August 2021
Vizualizari: 504
Comentează add

Vaccinarea se poate face fără programare, prin prezentarea directă în centrele de imunizare sau la cabinetele medicilor de familie unde se administrează acest tip de vaccin.

Vaccinul Moderna, disponibil şi pentru copiii cu vârsta între 12 şi 17 ani

adriana-turea

   Foto: facebook/Ro Vaccinare.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 12 şi 17 ani se pot vaccina anti-COVID-19 începând de astăzi şi cu serul produs de compania Moderna.

Vaccinarea se poate face fără programare, prin prezentarea directă în centrele de imunizare, la cabinetele medicilor de familie unde se administrează acest tip de vaccin sau la evenimentele de tip maraton sau drive-through. Vaccinarea este gratuită şi voluntară.

Pentru facilitarea procesului de imunizare se pot descărca de pe site-ul RO-VACCINARE atât chestionarul de triaj, cât şi formularul de consimţământ informat.

Documentul poate fi semnat de unul dintre părinţi, de tutorele sau reprezentantul legal, iar în centrul de vaccinare, adulţii vor prezenta actele de identitate valabile care să ateste calitatea acestora: carte de identitate sau paşaport şi certificatul de naştere pentru copii, în cazul celor care nu au împlinit 14 ani.


Etichete Modernavaccincopii(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live