Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Februarie 2021
Vizualizari: 260
Comentează add

Vaccinarea profesorilor ar putea începe săptămâna viitoare, anunţă coordonatorul campaniei naţionale de imunizare, Valeriu Gheorghiţă.

Vaccinarea profesorilor ar putea începe săptămâna viitoare

radiojurnal

 Dr. Valeriu Gheorghiță, coordinator Campanie nationala de vaccinare anti-Covid. FOTO: gov.ro.

Vaccinarea profesorilor ar putea începe săptămâna viitoare, anunţă coordonatorul campaniei naţionale de imunizare, Valeriu Gheorghiţă.
 
El a spus aseară, la un post de televiziune, că autorităţile au elaborat deja un protocol în acest sens.
 
Astfel, personalul din învăţământ nu va avea nevoie de programare în platforma de vaccinare anti-COVID şi, deci, nu va mai fi nevoit să aştepte eliberarea unui loc.
 
Valeriu Gheorghiţă: Nu mai avem nevoie de o programare în platforma de programare, tocmai pentru a nu aștepta la eliberarea unui loc. Datele sunt centralizate de către fiecare unitate de învățământ și remise către inspectoratele școlare. În colaborare cu Direcția de Sănătate Publică, se stabilesc locațiile unde se va derula activitatea de vaccinare. În principiu, în fiecare județ sunt circa două locații. Practic, aceste situații cu personalul din învățământ sunt transmise către centrele de vaccinare eşalonat și noi ne dorim ca într-o perioadă de o săptămână să putem finaliza vaccinarea personalului din învățământ.
 
Realizator: În total, ar fi vorba de aproximativ 60.000 de persoane aflate în această situaţie, a mai spus Valeriu Gheorghiţă. În Bucureşti vor fi aproximativ 22 de cabinete unde se vor putea face vaccinările profesorilor. 
 
(PH)
 

Etichete Valeriu Gheorghiţăvaccinareprofesori(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live