Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎN ZORI Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Isopescu

12 Mai 2021
Vizualizari: 335
Comentează add

Ministerul Mediului a modificat aplicația online pentru înscrieri.

Va fi lansat Programul "Rabla" pentru electrocasnice

bogdan-isopescu

Foto Agerpres

Vineri 14 mai va fi lansat Programul "Rabla" pentru electrocasnice prin care se pot obține vouchere între 200 și 500 de lei pentru cumpărarea aparaturii noi, cu un consum redus de energie.

Ministerul Mediului a modificat şi aplicația online pentru înscrieri, după cum precizează redactorul RRA Bogdan Isopescu.

Reporter: Conform Ministerului se acordă 200 de lei pentru aspiratoare, 300 de lei pentru tablete, 400 de lei pentru mașini de spălat rufe sau vase, aer condiționat, televizoare și aparatură frigorifică, precum și 500 de lei pentru laptopuri. Bugetul programului este de 75 de milioane de lei și permite achiziții pentru circa 200.000 de beneficiari.

Pentru a evita blocajul aplicației, survenit la ultima lansare, ministerul a instituit o etapă de înscrieri de o săptămână, timp în care doritorii pot să își facă un cont, după care urmează trei etape de achiziții, prima etapă, între 21 mai și 3 iunie, este dedicată achiziții mașinilor de spălat rufe sau vase, precum și a aparatelor frigorifice.


Etichete (ii)electrocasnicerabla

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live