Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 26 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

30 Martie 2020
Vizualizari: 1548
Comentează add

UPDATE: DSP Hunedoara a decis noaptea trecută închiderea Spitalului Județean de Urgență din Deva, din cauza numărului mare de medici și pacienți infectați cu coronavirus.

UPDATE: Spitalul județean de Urgență Deva, în carantină

ilie-pintea

Foto: Arhivă.

UPDATE: Spitalul Județean de Urgență din Deva a intrat în carantină de azi noapte, din cauza numărului mare de persoane infectate cu covid 19 depistate aici în ultimele zile.
Decizia a fost luată de Direcția de Sănătate Publică Hunedoara, după ce 13 pacienți internați aici au fost depistați pozitiv. Este vorba despre 3 pacienți internați la secția de anestezie și terapie intensivă și alți 10 de la secția de boli interne.
 
Potrivit administratorului public al județului Hunedoara, Costel Avram, în spital se află internați 73 de pacienți, care vor fi ingrijiti în continuare, dar nici un pacient nu va fi internat sau externat în următoarele 14 zile, și nici un medic nu va părăsi unitatea medicală.
 
Medicii depistați pozitiv la Covid 19 vor fi internați la secția de boli infecțioase a spitalului, si se vor intensifica procedurile de dezinfecție a unității sanitare.

 

---Știrea inițială---

Direcția de sănătate publica Hunedoara a decis noaptea trecută închiderea Spitalului Județean de Urgență din Deva, din cauza numărului mare de medici și pacienți infectați cu noul coronavirus.


Personalul medical rămas în spital, va rămâne în unitatea sanitară timp de 14 zile și niciun pacient nu va mai fi internat, dar nici externat, timp de două săptămâni.

În ultimele zile, mai mulți medici și pacienți de la secțiile de Oncologie, ATI și Interne au fost depistați cu COVID-19.

Potrivit prefecturii județului Hunedoara, în spital continuă operațiunile de dezinfecție.

 

(RS)


Etichete hunedoaraspitalcarantinadevacoronavirus(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live