Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 05 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Nicoleta Turcu

14 Mai 2013
Vizualizari: 1244
Comentează add

Unul dintre marii câştigători ai galei- trei premii de interpretare - a fost Teatrul Naţional Maghiar de Stat din Cluj cu spectacolul "Hedda Gabler".

UNITER şi-a desemnat câştigătorii

nicoleta-turcu

Gala UNITER. Foto: Arhivă

Cele mai bune producţii şi cei mai buni actori de teatru au fost premiaţi luni seară în cadrul Galei UNITER.

Cea de-a 21-a ediţie a avut loc la Iaşi, la Teatrul Naţional "Vasile Alecsandri".

"Călătoriile lui Gulliver", montat de Silviu Purcărete la Teatrul "Radu Stanca" din Sibiu a câştigat premiul pentru cel mai bun spectacol, iar Alexandru Dabija a fost desemnat cel mai bun regizor pentru "Două loturi", montat la Teatrul Naţional Bucureşti.

Unul dintre marii câştigători ai Galei UNITER - trei premii de interpretare - a fost Teatrul Naţional Maghiar de Stat din Cluj cu spectacolul "Hedda Gabler".

Premiul pentru cel mai bun spectacol de teatru radiofonic a revenit producţiei "Suzana", scenariul şi regia artistică Ilinca Stihi, producţie a Societăţii Române de Radiodifuziune.

Cel mai bun actor în rol pricipal a fost desemnat George Costin pentru spectacolul " Familia Tót" de la Centrul Cultural "Nicolae Bălcescu" din Bucureşti, iar Imola Kézdi a primit premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal în spectacolul "Hedda Gabler" de la Teatrul Maghiar de Stat Cluj.

Premiul pentru excelenţă a revenit Teatrului Naţional Bucureşti pentru conceperea şi realizarea excepţională a Programului "Caragiale-2012".


Etichete UNITERgalăteatruactoriCaragialeGeorge CostinClujSibiuIaşi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live