Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Joi, 06 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

17 Iunie 2022
Vizualizari: 384
Comentează add

Unitățile de cazare nu pot condiționa durata șederii turiștilor, decât dacă este vorba de pachete calculate pentru un anumit număr de zile.

Unitățile de cazare nu pot condiționa durata șederii turiștilor

florin-lepadatu

 Foto arhivă

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - Unitățile de cazare nu pot condiționa durata șederii turiștilor, decât dacă este vorba de pachete calculate pentru un anumit număr de zile.

Cei care se confruntă cu astfel de situații trebuie să sesizeze autoritățile, spune ministrul antreprenoriatului și turismului, Daniel Cadariu, în legătură cu informații recente apărute conform cărora, pe litoral, unele hoteluri ar refuza să primească turiști care solicită cazare pentru mai puțin de trei nopți.


Daniel Cadariu: ”Dacă discutăm de oferte de pachete turistice, lucrurile pot fi în regulă. Dacă discutăm în schimb de condiționări, orice turist, orice cetățean trebuie să își cunoască drepturile și să știe că atunci când constată abuzuri, ne pot sesiza pe noi ca minister, îi pot sesiza pe colegii de la ANPC, pentru a regla lucrurile, acolo unde vom constata că sunt încălcări ale prevederilor legale.”


Etichete hotellitoralmare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live