Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

1 Iulie 2020
Vizualizari: 216
Comentează add

Tot de astăzi, autobuzele de pe liniile 135, 182 și 330 circulă parțial și pe linia de tramvai, în cadrul unui proiect pilot.

Uniformă pentru şoferii şi vatmanii de la STB

radio-romania-actualitati

Autobuz STB. Foto: Agerpres.

Şoferii și vatmanii de la Societatea de Transport din București sunt obligați, de astăzi, să poarte pantaloni și cămașă și, opțional, sacou și cravată, indiferent dacă există sau nu aer condiționat.

Tot de astăzi, autobuzele de pe liniile 135, 182 și 330 circulă parțial și pe linia de tramvai, în cadrul unui proiect pilot.


Gabriela Firea, primarul general al Capitalei: Practic, în acest moment, autobuzele pot circula legal, fără nici un fel de problemă, pe linia de tramvai. Ne-am dori ca, într-o perioadă foarte scurtă, toată linia de tramvai să fie folosită și pentru autobuze.Demarăm astăzi începutul acestui proiect, deci prima fază, și anume inelul central al municipiului București, autobuzele merg mult mai bine, mult mai repede, mult mai comod pe linia de tramvai astfel încât călătoria ajung la destinație mai devreme - au calculat colegii de la STB - cu 30%.


Realizator: Următoarele linii de autobuze care vor circula pe șina de tramvai sunt 101, 143 și 682, care vor merge pe Șoseaua Colentina.

(RS)


Etichete Uniformăşoferii şi vatmanii de la STBbucuresti(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live