Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 08 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

8 Februarie 2018
Vizualizari: 561
Comentează add

Miniştri de externe ai Poloniei şi Ungariei spun că nu vor vota nicio propunere care se referă "fie concret, fie într-un sens figurat, la cotele obligatorii privind refugiaţii".

Ungaria şi Polonia nu vor primi "niciun imigrant ilegal"

rador

 Şeful diplomaţiei ungare, Peter Szijjarto. Foto: kormany.hu

Contrar tuturor presiunilor, şantajelor şi ultimatumurilor, nici Ungaria, nici Polonia nu vor primi niciun imigrant ilegal - a accentuat Péter Szijjártó, ministrul ungar pentru afaceri externe şi relaţii economice internaţionale joi, 8 februarie, la Varşovia, în urma convorbirilor purtate cu Joachim Brudzinski, ministrul polonez de interne.

În cursul convorbirilor s-a dovedit faptul că "cu cât presiunea exercitată asupra noastră din partea Europei Occidentale este mai mare, cu cât suntem şantajaţi mai mult, cu cât primim mai multe ultimatumuri, cu atât cooperarea polonezo-ungară în privinţa migraţiei este mai stabilă şi mai puternică" - a comunicat Péter Szijjártó agenţiei de presă MTI.

În cadrul convorbirilor s-a clarificat şi faptul că nici Ungaria, nici Polonia nu vor primi niciun imigrant ilegal, cum nu au primit nici până acum.

Péter Szijjártó s-a înţeles cu Brudzinski şi în privinţa faptului că nu vor vota nicio propunere în cadrul UE care se referă, "fie concret, fie într-un sens figurat, la cotele obligatorii privind refugiaţii", a menţionat Szijjártó.

 
 

Etichete Péter SzijjártóJoachim BrudzinskimigranţiimigranţiUEcote

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live