Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

4 Octombrie 2017
Vizualizari: 694
Comentează add

Ungaria ar prefera să ajute România să-și protejeze granița estică în fața migrației în loc să construiască un gard la granița ungaro-română a afirmat premierul ungar Viktor Orban.

Ungaria gata să ajute România să-şi protejeze graniţele de migranţi

radu-dobritoiu

Premierul ungar Victor Orban a declarat că Ungaria este dispusă să sprijine România pentru a întâmpina problemele ce pot fi generate de migranţii ilegali, informează agenţia MTI.

 "Mai devreme sau mai târziu, va fi nevoie de un sistem eficient de sigilare a graniței estice (a României), pentru că altfel România va fi copleșită de migranți și atunci va trebui ca noi, ungurii, să construim un gard la granița cu România", a explicat șeful guvernului de la Budapesta, într-un interviu acordat ziarului de limbă maghiară Bihari Naplo din Oradea.

"Noi vrem, firește, să evităm acest lucru, iar dacă va trebui vom ajuta cu plăcere România să-și protejeze granițele de est", a dat asigurări Viktor Orban.


Etichete Victor OrbanProblema migrantilorUngaria migranti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live