Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniel Ruse

13 Iunie 2015
Vizualizari: 713
Comentează add

Reporterii Radio România Actualități vă propun destinaţii inedite pentru a vă petrece vacanţa aici, în România, locuri cu poveşti interesante şi mai puţin ştiute.

Unde mergem în vacanță: Clisura Dunării

daniel-ruse

Cicliști la Orșova.

Continuam campania prin care reporterii RRA vă prezintă destinații inedite pentru a petrece vacanța aici la noi în România, locuri cu povești interesante și mai puțin știute.

Reportajele le puteți asculta de luni până vineri în emisiunea "Obiectiv Romania" și sâmbăta aici la  "Ca Pe Roate", unde ne adresam bineinteles celor care nici in vacanta nu se despart de bicicleta. 

Destinația de azi: Clisura Dunării. Aici găsiți cele mai spectaculoase peisaje din Defileul Dunării, trasee de şosea, dar şi trasee accidentate către zone de munte, pe drumuri forestiere ce şerpuiesc pădurile locurilor. Clisura Dunării poate fi pentru turistul amator de plimbări pe bicicletă o provocare ce va lăsa în urmă numai amintiri frumoase.

Detalii pe www.romaniaactualitati.ro.

Puteti accesa si platforma noastră on line www.miscareadesanatate.ro, sectiunile "drumetii" si "romania pedaleaza", ce contin informatii, fotografii si bineinteles reportajul audio, pe care il puteti reasculta.


Etichete Unde Mergem In Vacanta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live