Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniel Ruse

21 Iulie 2015
Vizualizari: 1172
Comentează add

Reporterii Radio România Actualități vă propun destinaţii inedite pentru a vă petrece vacanţa aici, în România, locuri cu poveşti interesante şi mai puţin ştiute.

Unde mergem în vacanță: circuitul caselor româneşti din Sălaj

daniel-ruse

Foto: Daniel Ruse.

De luni până vineri, în programul "OBIECTIV ROMÂNIA" şi sâmbăta în emisiunea "CA PE ROATE", după ştirile orei 17:00, reporterii RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI vă propun destinaţii inedite pentru a vă petrece vacanţa aici, în România, locuri cu poveşti interesante şi mai puţin ştiute.

Circuitul caselor româneşti din Sălaj este soluţia ideală de petrecere a vacanţei de vară pentru cei care vor sa se rupă total de viaţa agitată de oraş, de aglomeraţie, de telefoane mobile şi internet.

Astfel, ei vor petrece o săptămână desculţi în bătătură, în grădina cu fân, în case tradiţionale cu pardoseala din lut, cu paturi având salteaua umplută cu paie, lumina asigurată la lampă şi cina servita in curte, la umbra răcoroasă a nucului.

Casele incluse in program au fost restaurate printr-un program coordonat de Ministerul Culturii şi sunt atrăgătoare mai ales pentru turiştii străini care nu se mai satură să guste din mâncărurile locale, să se scalde la pârău sau să participe la frământatul aluatului pentru pâine.

Pentru alte infomaţii, fotografii şi reportaje audio, accesaţi platforma noastră on-line www.miscareadesanatate.ro, secţiunile "Drumeţii" şi "România Pedalează".


Etichete Unde mergem în vacanţăSălajcase româneştitradiţieturism

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live