Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! (Continuare) Joi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

18 August 2022
Vizualizari: 257
Comentează add

Până mâine seară este în vigoare un cod galben de caniculă și disconfort termic ridicat, care vizează vestul și sudul țării.

Un nou val de căldură a cuprins o parte din România

-

Foto: Arhivă.

Realizator: Un nou val de căldură a cuprins o parte din România. Până mâine seară este în vigoare un cod galben de caniculă și disconfort termic ridicat, care vizează vestul și sudul țării. Vor fi și zone cu instabilitate atmosferică, după cum ne-a declarat Constanța Vâlciu, de la Administrația Națională de Meteorologie.

Constanța Vâlciu: Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 34 și 38 de grade, cu valori mai ridicate vineri spre 39 - 40 de grade în vest și în sud-vest. Minimele din cursul nopților nu vor coborî în aceste regiuni sub 18 - 21 de grade. Pentru sâmbătă, valorile termice caracteristice caniculei se vor mai înregistra doar în sudul extrem al țării, mai exact în sudul Olteniei și al Munteniei, zone unde vom mai înregistra temperaturi maxime de 35 - 36 de grade maxim. În același timp, în partea estică a țării și în zonele montane, în cursul după-amiezelor, vom avea fenomene specifice instabilității atmosferice: averse, descărcări electrice, dar pe arii restrânse și nu însemnate cantitativ, în principiu.


Etichete (ii)calduraval

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live