Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 17 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

8 Aprilie 2020
Vizualizari: 280
Comentează add

Un nou transport cu 100.000 de combinezoane medicale de protecţie pentru cadrele medicale a ajuns în România din Coreea de Sud cu un avion militar.

Un nou transport cu 100.000 de combinezoane a ajuns în România

florin-lepadatu

  Aeronavă de transport C-27J Spartan. Foto: wikipedia.org.

Un nou transport cu 100.000 de combinezoane medicale de protecţie pentru cadrele medicale a ajuns miercuri dimineață în România din Coreea de Sud cu un avion militar.

Combinezoanele vor fi distribuite unităților medicale din țară în funcție de nevoi.

Echipamentele au fost achiziționate de statul român prin Oficiul Național de Achiziţii Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, iar costurile misiunii de zbor au fost acoperite de Statele Unite ale Americii.

Ministrul apărării, Nicolae Ciucă, la sosirea aeronavei pe Aeroportul Otopeni - "Doresc să folosesc acest prilej pentru a-i mulțumi domnului ambasador pentru implicarea pe care a avut-o în acest demers, să-i mulţumesc secretarului apărării, Mark Esper, pentru că a aprobat acest zbor și doresc să mulțumesc tuturor celor care contribuie efectiv la această capabilitatea aeriană, pentru că ei nu fac nimic altceva decât, în aceste momente deosebit de grele pentru noi toți, să demonstreze că NATO este o alianţă puternică și este un exemplu de solidaritate atunci când avem cu adevărat nevoie de o asemenea atitudine."


Etichete aviontransport

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live