Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Multi-Kulti Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

16 Iulie 2020
Vizualizari: 531
Comentează add

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj au confiscat încă un milion de euro în urma unor percheziţii efectuate.

Un milion de euro confiscat în urma unor percheziţii

florin-lepadatu

ARHIVĂ FOTO: Agerpres.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj au confiscat încă un milion de euro în urma percheziţiilor efectuate miercuri într-un dosar de evaziune fiscală în judeţele Gorj , Ilfov şi în capitală.

"În urma percheziţiilor din data de 15 iulie, în dosarul de evaziune fiscală, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj au mai identificat şi indisponibilizat suma de peste 1.000.000 de euro, într-o locaţie de pe raza judeţului Ilfov.

În cauză cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, au efectuat, miercuri, 16 percheziţii domiciliare într-un dosar penal de evaziune fiscală.

Au fost vizate sediile a cinci agenţi economici şi domiciliile reprezentanţilor entităţilor economice.

"În fapt, s-a reţinut că, în perioada 2015-2020, prin intermediul societăţilor comerciale s-ar fi eludat bugetul de stat prin neînregistrarea veniturilor realizate din comercializarea de mărfuri în mediul online, utilizând mai multe site-uri de prezentare.

Bunurile erau achiziţionate din străinătate şi se livrau către clienţi prin firme de curierat rapid în sistem ramburs.

În urma percheziţiilor domiciliare au fost ridicate mai documente referitoare la activitatea comercială a celor cinci firme, echipamente IT, precum şi 475.000 de lei rezultaţi din operaţiuni de ramburs, care urmează a face obiectul cercetărilor, în scopul probării întregii activităţi infracţionale", a precizat, miercuri, Victor Ţuhaşu, potrivit Agerpres.


Etichete jandarmeriediicotpoliţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live