Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Miercuri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Februarie 2020
Vizualizari: 525
Comentează add

Un al doilea cetăţean român de la bordul vasului de croazieră "Diamond Princess" a fost depistat cu coronavirus.

Un al doilea român de pe vasul "Diamond Princess” depistat cu coronavirus

radiojurnal

US citizens wave from a bus as they leave the 'Diamond Princess' cruise ship docked at Daikoku Pier Cruise Terminal for repatriation in Yokohama, south of Tokyo, Japan, early 17 February 2020. The US repatriated some 400 American citizens who had been aboard the vessel, which was quarantined amid the ongoing epidemic of the COVID-19 disease caused by the SARS-CoV-2 coronavirus. Agerpres/ EPA/FRANCK ROBICHON

Un al doilea cetăţean român de la bordul vasului de croazieră "Diamond Princess" a fost depistat cu coronavirus.

El a fost transportat la un spital din Tokyo. Ministerul de Externe transmite că starea sa este bună şi precizează că făcea parte din echipajul vasului.

În Bucureşti există 40 de locuri destinate persoanelor suspecte de coronavirus, a declarat azi ministrul sănătăţii în exerciţiu, Victor Costache, iar capacitatea de răspuns a României la pandemie a fost îmbunătăţită.

Victor Costache: În urmă cu trei săptămâni s-a dat o ordonanţă de urgenţă pentru a reface stocurile strategice care lipseau cu desăvârşire în tot ce înseamnă biocide, costume de protecție, ventilatoare. S-a îmbunătățit astfel capacitatea de a răspuns a României în contextul acestei pandemii severe. În momentul de față avem o capacitate de diagnostic la nivel național. Inițial a fost în București, în momentul de față este capacitatea de diagnostic în Constanța, Cluj, Iaşi şi Timişoara.


Etichete viruscoronaviruscarantina

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live