Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Vineri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Noiembrie 2015
Vizualizari: 1104
Comentează add

Potrivit ultimului bilanţ al tragediei de la club "Colectiv", 32 de oameni şi-au pierdut viaţa şi aproape 90 sunt în stare critică şi gravă, în spitale din Bucureşti.

Ultimul bilanţ al tragediei de la club "Colectiv", 32 de oameni au murit

radiojurnal

Foto: Arhiva/captură video.

32 de oameni şi-au pierdut viaţa şi aproape 90 sunt în stare critică şi gravă, în spitale din Bucureşti - potrivit ultimului bilanţ al tragediei.

Alte peste 40 de persoane sunt internate, cu răni mai uşoare.

Starea pacienţilor este staţionară, însă ministrul sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, atrage atenţia că se poate înrăutăţi oricând din cauza leziunilor atipice: arsuri pe suprafeţe mari ale corpului, necroze pulmonare şi afectarea gravă a căilor respiratorii.

Reporterul nostru, Marilena Frâncu, a aflat că rezerva de sânge este asigurată pentru următoarele zile, iar cei care vor să doneze sunt aşteptaţi la centrele de recoltare săptămâna viitoare.

Mai multe știri despre incendiul din clubul Colectiv din capitală găsiți pe portalul nostru special. - See more at: http://www.romania-actualitati.ro/numarul_celor_ce_si_au_pierdut_viata_dupa_incendiu_se_ridica_la_32-82783#sthash.jpzpuLP6.dpuf

Mai multe știri despre incendiul din clubul Colectiv din capitală găsiți pe portalul nostru special.


Etichete incendiu in clubspitaletragediestare criticaNicolae Banicioiuleziuni atipicenecroze pulmonarerezerva de sangecentre de recoltare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live