Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Joi, 30 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Mai 2015
Vizualizari: 1929
Comentează add

"Pianul călător este unul dintre proiectele culturale de succes ale Radio România şi este important că ajunge şi în Republica Moldova", a spus preşedintele SRR, Ovidiu Miculescu.

Turneul "Pianul Călător" a ajuns în Republica Moldova

radiojurnal

Pianistul Horia Mihail la Chișinău. Foto: Mariana Vasilache.

Turneul "Pianul călător", susţinut de Radio România, a ajuns şi în Republica Moldova.

Pianistul Horia Mihail a susţinut joi seară la Chişinău, un concert extraordinar care a încântat publicul prezent la eveniment.

Lucrări de Brahms, Liszt, Schumann şi Rahmaninov, interpretate într-un mod ireproşabil de pianistul Horia Mihail, au fost apreciate de public.

Interpretul, la rândul său, a declarat la finalul concertului că a simţit căldura spectatorilor din Republica Moldova.

"Aici la Chişinău m-am simţit foarte bine, în ultimii ani cred că am reuşit să adun un grup de oameni care chiar le face plăcere să mă asculte şi lucrul asta se simte".

Foto: Pianistul Horia Mihail. Sursa: Mariana Vasilache.

Pianul călător "nu poate lipsi de la Chişinău"

"Pianul călător este unul dintre proiectele culturale de succes ale Radio România şi este important că ajunge şi în Republica Moldova", a subliniat preşedintele Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, aflat cu această ocazie la Chişinău.

"Este absolut obligatoriu ca acţiunile noastre culturale şi nu numai, importante, să le declinăm şi spre Chişinău, aşa că Pianul călător nu poate lipsi de la Chişinău", a spus preşedintele Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu.

Foto: Preşedintele Director General al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu. Sursa: Mariana Vasilache.

"Acesta nu este singurul proiect cultural al Radio România, care ajunge la Chişinău", a remarcat directorul Centrului Cultural Media Radio România, Oltea Şerban Pârâu.

"Pianul călător şi Vioara lui George Enescu, Flautul de aur, Duelul Viorilor, toate aceste proiecte Radio România au ajuns şi la Chişinău, aşa cum Radio România este un post naţional şi ajunge şi în Republica Moldova prin Radio Chişinău, cred că este important ca toate proiectele culturale ale Radio România să ajungă şi la publicul de aici", a declarat Oltea Şerban Pârâu.

Foto: Directorul Centrului Cultural Media Radio România, Oltea Şerban Pârâu. Sursa: Mariana Vasilache.

Pianul călător a ajuns anul acesta în 20 de oraşe ale României şi la Chişinău şi se va încheia pe 20 mai la Bistriţa.

Foto: Spectatori prezenți la concert. Sursa: Mariana Vasilache.


Etichete Pianul CalatorChisinauturneuRadio RomaniaRepublica MoldovapianistHoria Mihailpreşedintele Societăţii Române de RadiodifuziuneOvidiu Miculescudirectorul Centrului Cultural Media Radio RomâniaOltea Şerban Pârâuvioara lui George EnescuFlautul de aurduelul viorilorRadio Chişinău

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live