Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OAMENI CARE MIŞCĂ ROMÂNIA (R) Miercuri, 17 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

21 Aprilie 2022
Vizualizari: 419
Comentează add

Turiştii sunt aşteptaţi la mare pentru a-şi petrece zilele libere de Paşte.

Turiştii sunt aşteptaţi la mare pentru a-şi petrece zilele libere de Paşte

florin-lepadatu

  Arhivă Foto: Sorin Cealera

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI  - Sunt destui români care îşi vor petrece zilele libere de Paşte în destinaţii de vacanţă şi, cum vremea se anunţă frumoasă, litoralul este o opţiune valabilă.

Peste 40 de unităţi de cazare din staţiunile de la mare au pregătit pachete turistice pentru zilele care urmează.

Sorin Cealera transmite: "Pachetele includ, în general, trei nopți de cazare, masă festivă în seara de Înviere sau în ziua de Paște, servicii de spa-wellness sau balneo, organizarea de barbeque pe plajă și surprize pentru copii. Românii îndrăgostiți de mare nu au ezitat să rezerve sejururi în această perioadă.


Ștefan Necula, directorul celui mai important tour-operator de vacanțe autohtone pe litoralul românesc: "Un preţ de plecare la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus pentru două persoane, de 228 de lei în stațiunea Mamaia, iar în Eforie Nord la un hotel de 3 stele, de la 134 de lei."

Ştacheta este ridicată de hotelurile care oferă și degustări de vinuri, programe artistice de muzică și teatru sau servicii de spa cu terapii și masaje incluse în pachetele turistice, care pornesc și de la 1.000 de lei pe noapte pentru o cameră dublă standard.


Cristina Stamate, manager rezervări la un hotel de patru stele din Mamaia: "În ziua de Paște organizăm și un prânz pascal cu muzică live și vinuri pentru oaspeții noștri, Cei mici se pot bucura de o piesă de teatru tot în ziua de Paște și de o vânătoare de ouă, iar cei mari se pot relaxa la spa."

Chiar dacă vremea se va încălzi în weekend, iar temperaturile vor ajunge la 20 de grade Celsius, plajele îi așteaptă pe turiști deocamdată mai ales pentru relaxare și plimbări pe malul mării. Ele au fost pregătite pentru sezonul estival de către Administrația Bazinală Dobrogea-Litoral, care le-a predat până la 15 aprilie operatorilor economici. Excepție fac sectoarele nou create prin înnisipare anul trecut."


Etichete Litoralul pentru toţimareturismlitoralmareplaja

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live