Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Luiza Rosetti, Tulcea

22 Mai 2020
Vizualizari: 154
Comentează add

Tulcea - Crește numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus

luiza-rosetti-tulcea

   

Unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Tulcea înregistrează tot mai mulți pacienți care au nevoie de internare.
 
Conducerea unității medicale atrage atenția asupra faptului că în paralel crește și numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus.
 
14 pacienți și angajați ai Spitalului Județean au fost confirmați cu noul coronavirus în ultima săptămână, iar numărul cazurilor de infecții va crește în județ, spune managerul unității Tudor Năstăsescu.
 
El susține că există un decalaj de două sau trei săptămâni  între situația din Tulcea și cea din alte județe și că abia luna viitoare numărul cazurilor va scădea în județ.
 
Tot în ultima săptămână până la 200 de persoane s-au prezentat zilnic la spital, iar multe dintre ele cu patologii care au necesitat internarea.
 
Managerul Năstăsescu explică situația prin lipsa altor spitale similare în județ sau a unor policlinici ori ambulatorii, dar și prin absența constantă a medicilor în mediul rural.
 
Creșterea numărului cazurilor de infecție cu noul coronavirus și a internărilor provoacă alte probleme legate în principal de distanțare a pacienților și organizarea spațiilor în care sunt cazați.
 
(PH)

Etichete Tulceacoronaviruscovid-19infectari(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live