Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA RADIO (continuare) Luni, 03 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

31 Ianuarie 2017
Vizualizari: 987
Comentează add

Consilierii generali ai Capitalei au hotărât luni, înfiinţarea societăţii pe acţiuni Trustul de clădiri metropolitane Bucureşti.

Trustul de clădiri metropolitane Bucureşti

florin-lepadatu

 

Consilierii generali ai Capitalei au hotărât luni, înfiinţarea societăţii pe acţiuni Trustul de clădiri metropolitane Bucureşti, care va avea ca principal obiect de activitate lucrări de construcţie a unor clădiri rezidenţiale şi nerezidenţiale.

"Primăria Generală a Capitalei, prin acest Trust de clădiri metropolitane, va construi locuinţe sociale şi locuinţe pentru tineri.

Nu intră sub nicio formă în coliziune sau concurenţă cu dezvoltatorii sau constructorii imobiliari de pe piaţa liberă, deoarece această nişă niciodată nu ar putea să aibă resursele financiare pentru a contracta un credit de la o bancă comercială sau a contracta un împrumut sau o achiziţie directă de la un dezvoltator imobiliar", a precizat primarul general, Gabriela Firea.

Ea a menţionat că toate achiziţiile pentru materiale de construcţii se vor face prin licitaţii, respectând legislaţia, iar trustul se va supune controalelor Curţii de Conturi.

 

Etichete Gabriela Firea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live