Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Octavian Begu

28 August 2018
Vizualizari: 511
Comentează add

Fostul erou din Vietnam a murit la aproape 82 de ani. Înmormântarea va fi duminică la cimitirul Academiei Navale din Annapolis, unde McCain s-a format ca pilot de marină.

Trump a ordonat arborarea în bernă a drapelului în onoarea lui McCain

octavian-begu

  Senatorul american John McCain. Foto: Arhivă

Preşedintele Donald Trump, confruntat cu critici severe pentru tăcerea sa după moartea, sâmbătă, a senatorului republican John McCain, a ordonat, ieri, arborarea în bernă a drapelului american la Casa Albă şi pe toate clădirile oficiale, notează agenţiile de presă.

Fostul erou al războiului din Vietnam şi candidat fără succes la Casa Albă a decedat la ferma sa din Arizona, cu câteva zile înainte de a împlini 82 de ani, din cauza unui cancer cerebral agresiv.

Sicriul cu trupul neînsufleţit va fi expus, mâine, la capitoliul din capitala statului Phoenix, iar, joi, după oficierea unei slujbe la o biserică baptistă, va fi transportat şi va fi depus în rotonda Capitoliului din Washington, o onoare rezervată marilor personalităţi din istoria Statelor Unite.

Sâmbătă, la Catedrala Naţională, se va desfăşura o ceremonie la care sunt aşteptaţi numeroşi demnitari americani şi străini, înmormântarea fiind programată, duminică, la cimitirul Academiei Navale din Annapolis, acolo unde John McCain s-a format ca pilot de marină.


Etichete donald trumpJohn McCainVietnamCasa AlbăCapitoliulWashington

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live