Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 08 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Claudiu Pădurean, Cluj

12 Septembrie 2014
Vizualizari: 2088
Comentează add

Guvernul a alocat banii necesari pentru plata lucrărilor de pe tronsonul dintre Gilău şi Nădăşel, lung de 10 kilometri, al Autostrăzii Transilvania, a spus premierul Victor Ponta.

Tronsonul de autostradă Gilău - Nădăşel primeşte finanţare

claudiu-padurean-cluj

prim-ministrul Victor Ponta, în vizită pe şantierul Autostrăzii Transilvania. Foto: facebook.com/victor.ponta

Guvernul a alocat banii necesari pentru plata lucrărilor de pe tronsonul dintre Gilău şi Nădăşel, lung de 10 kilometri, aflat pe Autostrada Transilvania - a spus astăzi premierul Victor Ponta cu prilejul vizitei pe care a făcut-o pe şantier.

El a precizat că lucrările vor fi finanţate de la buget, din acciza pe combustibil, la fel ca şi tronsoanele de la Gilău până la graniţa cu Ungaria.

"Este acest tronson la care se lucrează şi la care avem toată finanţarea, este în fază finală de evaluare a ofertelor tronsonul Suplacul de Barcău-Borş şi studiul de fezabilitate pentru cele două bucăţi, bucata mică, de la Nădăşel la Mihăeşti, şi după aceea, Mihăeşti-Suplacul de Barcău. Tot sectorul de autostradă care va lega Clujul de Europa este finanţat din bugetul de stat", a spus Victor Ponta.

Prim-ministrul a precizat că alte trei tronsoane de autostradă, Turda-Sebeş, Câmpia Turzii-Ogra şi Ogra-Târgu-Mureş, vor fi finanţate din fonduri europene. 


Etichete ştiri nord-vestClujAutostrada TransilvaniaşantiertronsonfinanţareVictor PontagraniţăUngaria

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live