Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Joi, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 August 2018
Vizualizari: 557
Comentează add

Trenurile care circulă pe magistrala 900 Craiova-Bucureşti au întârzieri semnificative.

Trenurile de pe magistrala 900 Craiova-Bucureşti "au întârzieri mari"

radiojurnal

 

Mai multe trenuri care circulă pe magistrala 900 Craiova - Bucureşti au, în continuare, întârzieri semnificative, după ce, în urmă cu aproape o săptămână, un tren de marfă a deraiat şi a rupt un pod în judeţul Dolj.

Reporterul nostru Alexandru Lancuzov este în Gara de Nord şi ne spune ce rute sunt afectate. Bună dimineaţa, Alex!

Reporter: Bun găsit! Trenul Interregio de la Arad a ajuns în urmă cu puţin timp cu o întârziere de trei ore şi va pleca la Constanţa cu 170 de minute mai târziu faţă de ora programată. Aşadar, întârzierile de la sosiri se transmit şi la plecări.

Un alt tren care vine de la Sighişoara are deja 100 de minute întârziere. Pentru relaţia Bucureşti-Mangalia se pleacă în cursă cu cel puţin o oră întârziere. Cursele spre Braşov şi nordul ţării nu sunt afectate, nici cele spre Moldova.

Reprezentanţii CFR Călători spun că pentru această perioadă au suplimentat garniturile spre mare pentru toate cele 17 trenuri care asigură zilnic relaţia Bucureşti-Constanţa-Mangalia.

Locurile sunt rezervate, aşadar nu se mai găsesc bilete. Pentru ruta Bucureşti-Braşov sunt aproape 20 de trenuri cu vagoane suplimentare, dar se mai găsesc bilete pentru trenurile mai puţin solicitate.

La final, vă mai spun că devierea trenurilor de pe ruta directă Craiova - Caracal pe ruta ocolitoare prin Piatra Olt este stabilită cel puţin până la data de 27 august, dar este foarte posibil să fie prelungită şi în septembrie.


Etichete Trenurimagistrala 900 Craiova-Bucureştîntârzierigara de nord

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live