Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Joi, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio Reşiţa

12 Iunie 2020
Vizualizari: 410
Comentează add

Trenulețul va circula de la Parcul Vicol pe traseul Podul Roșu – Parcul Central – Statuia lui Hercules – Uzina Electrică – Cascadă, având ca punct terminus zona 7 Izvoare.

Trenulețul turistic va circula de sâmbătă în stațiunea Băile Herculane

radio-resita

 Băile Herculane văzute din Foișorul Elisabeta (Foișorul Roșu).      Foto: Sergiu Șteț.

Turiștii și localnicii stațiunii Băile Herculane se vor butea bucura de sâmbătă, 13 iunie, de serviciile trenulețului turistic, care va circula de la Parcul Vicol pe traseul Podul Roșu – Parcul Central – Statuia lui Hercules – Uzina Electrică – Cascadă, având ca punct terminus zona 7 Izvoare.

Având în vedere că stațiunea Băile Herculane era deficitară la capitolul agrement, s-a luat inițiativa introducerii pe ordinea de zi a Consiliului Local un proiect de hotărâre în ceea ce privește agrementul efectuat cu trenuleț turistic.

Acest proiect a întrunit voturile majorității consilierilor locali și trenulețul va fi funcțional de sâmbătă, 13 iunie, pe ruta UGSR – 7 Izvoare și retur.

"Momentan am finalizat lucrările din Piața Hercules și se poate circula fără restricții pe zona respectivă. Trenulețul va circula în fiecare zi începând cu ora 9 până la ora 22, conform graficului. Un tur complet UGSR – 7 Izvoare și retur va costa 15 lei, o singură călătorie costă 10 lei și copiii până în 3 ani vor avea gratuit la acest mijloc de agrement. Sper ca aceștia să se bucure de trenuleț turistic și să aprecieze frumusețile Văii Cernei pe tot parcursul ei", a declarat Cristian Miclău, primarul orașului Băile Herculane.

(S.S.)


Etichete stațiuneBăile Herculaneturism7 izvoare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live