Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Sâmbătă, 21 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Titus Stoichiţoiu, Târgu Jiu

11 Octombrie 2014
Vizualizari: 1602
Comentează add

Organizatorii deplasării au anulat staționarea trenului în Târgu Jiu după ce suporterii din Ungaria ar fi aruncat cu petarde în Defileului Jiului.

Trenul cu suporteri maghiari nu a mai oprit la Târgu Jiu

titus-stoichitoiu-targu-jiu

În 2013, în Gara de Nord au avut loc incidente între suporterii maghiari și jandarmi. Foto: captură youtube.com/Agerpres

Trenul cu suporteri maghiari care se deplaseaza spre Bucuresti, unde vor asista la meciul România - Ungaria, a trecut si prin judetul Gorj.

Desi avea programata o oprire în municipiul Tg. Jiu, organizatorii deplasarii au decis sa anuleze stationarea trenului dupa ce suporterii din Ungaria ar fi aruncat cu petarde pe traseul spre Tg.Jiu, mai exact în Defileul Jiului si pe parcursul celor 30 de km de la iesirea din Defileu.

În gara din municipiul Tg. Jiu, desi trenul a trecut în viteza, suporterii au iesit pe geamuri, au început sa strige, sa arate semne obscene celor aflati pe peron si au aruncat cu role de hârtie.

Garnitura de tren care a pornit de la Budepesta avea programata oprire si în statia CFR Turburea din Gorj însa nici aici trenul nu a mai oprit.

Potrivit unor surse, acestia ar avea un întreg arsenal în dotare, dar nu vor ajuge cu el la stadion, pentru ca trenul va fi perchezitionat înainte de intrarea în Bucuresti.  


Etichete trensuporteri maghiariRomâniaUngariaGorjTârgu JiuBudapestaCFRpetarde

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live