Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Decembrie 2021
Vizualizari: 289
Comentează add

Motivul a fost o discuţie în contradictoriu între doi elevi de 15 şi 17 ani, după care acesta din urmă a fost lovit cu palmele peste faţă de celălalt care și-a chemat și familia.

Trei persoane reţinute pt agresarea unui elev din Drobeta Turnu Severin

radiojurnal

  Foto: Arhivă.

Trei persoane, un bărbat, soţia sa şi fiul lor, un minor de 14 ani, au fost reţinuţi aseară de poliţiştii de la IPJ Mehedinţi pentru lovire şi alte violenţe în urma unui incident care s-a produs la colegiul Decebal din Drobeta Turnu Severin. Ei vor fi audiaţi joi la parchetul de pe lângă judecătoria din municipiu.

Cei trei au intrat în curtea liceului şi au agresat fizic un elev de 15 ani, acesta având nevoie de 20 de zile de îngrijiri medicale în urma loviturilor primite. Mai multe despre incident a transmis corespondentul RRA, Mihai Bădescu.


Mihai Bădescu: Motivul a fost o discuţie în contradictoriu între doi elevi de 15 şi 17 ani în urma căreia acesta din urmă a fost lovit cu palmele peste faţă. După acest conflict, adolescentul lovit şi-a sunat familia, care a venit la şcoală. Cei trei, tatăl de 48 de ani, mama de 47 şi fiul acestora de 14 ani au intrat în curtea liceului şi au început să-l lovească cu pumnii şi picioarele în zona capului pe elevul de 15 ani până ce a fost pus la pământ. Adolescentul a fost preluat de o ambulanţă şi transportată la spitalul judeţean din Drobeta Turnu Severin cu leziuni şi traumatisme grave.


Etichete lovire și alte violențedrobeta turnu severinadolescent lovitcolegiul decebal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live