Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Joi, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

18 Aprilie 2014
Vizualizari: 942
Comentează add

Poliţiştii avertizează că traficul se va intensifica pe DN1, spre Valea Prahovei, dar şi pe DN2, Bucureşti - Bacău - Suceava, spre mânăstirile din nordul Moldovei.

Traficul se va intensifica de Paşti spre zonele turistice

alex-lancuzov

Foto: Agerpres

Poliţia Rutieră atrage atenţia că în următoarele ore traficul se va intensifica pe rutele care duc spre principalele zone turistice vizate de români în perioada sărbătorilor de Paşti - în mod tradiţional, pe DN1, spre Valea Prahovei, dar şi pe DN2, Bucureşti - Bacău - Suceava, spre mânăstirile din nordul Moldovei.

Poliţiştii anunţă că au luat măsuri speciale pentru următoarele zile: suplimentarea echipajelor, dar şi un număr crescut de radare.

1600 de poliţişti de la sericiile rutiere sunt în dispozitivul special de sărbători şi acţionează cu peste 400 de radare mobile.

Unul dintre cele mai aglomerate drumuri - şi în acelaşi timp atent monitorizat - este  DN1: Bucureşti - Ploieşti - Braşov.

De la Bucureşti la Sinaia sunt şase radare fixe amplasate în localităţi şi încă patru mobile pe tronsonul Ploieşti - Azuga.

În staţiunile prahovene, ploaia s-a oprit şi carosabilul s-a uscat, dar în orele următoare circulaţia se va intensifica pe sensul de urcare.

Şoferii care merg spre Braşov au la dispoziţie şi rutele ocolitoare - DN1 A: Ploieşti - Cheia - Săcele sau Târgovişte - Câmpulung, cu posibilitatea de a ajunge la Predeal prin Râşnov şi Pârâul Rece.

Nu sunt semnalate lucrări cu restricţii majore pe DN2, Europeanul 85 Bucureşti - Suceava sau pe Drumul Nnaţional 7: Piteşti - Sibiu - Arad, cu trafic greu spre Arad, mai ales că de mâine se aplică restricţia de tonaj pe Valea Oltului.

Poliţiştii recomandă şoferilor să circule cu viteză redusă pe arterele care converg către lăcaşurile de cult şi bineînţeles spre centrele comerciale.


Etichete PaştitraficValea PrahoveiMoldovaBraşovmănăstiriradarpoliţieploaie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live