Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Joi, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

11 Aprilie 2017
Vizualizari: 825
Comentează add

În prezent, pe viaductul de la Merişor, acolo unde un tren de marfă a deraiat sâmbătă, se lucrează cu două macarale feroviare de mare capacitate.

Traficul feroviar rămâne închis între Petroşani şi Simeria

ilie-pintea

Foto: Ilie Pintea

Traficul feroviar rămâne în continuare închis între Petroşani şi Simeria, iar echipele de intervenţie lucrează încă de duminică pentru degajarea căii ferate şi repunerea în funcţiune a infrastructurii rutiere.

În prezent, pe viaductul de la Merişor, acolo unde un tren de marfă a deraiat sâmbătă, se lucrează cu două macarale feroviare de mare capacitate, însă reprezentanţii CFR nu au avansat un termen până la reluarea traficului pe tronsonul afectat.

În plus, şi viaductul ar putea avea nevoie de reparaţii de durată, însă evaluarea situaţiei se va putea face abia după degajarea totală a căii de rulare. Între timp, procurorii care investighează împrejurările în care s-a produs deraierea trenului de marfă cu 16 vagoane, soldată cu moartea celor doi mecanici, au informat că ancheta ar putea fi extinsă şi pentru infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe căile ferate.

Primele audieri sunt programate mâine, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Haţeg - ne-a transmis corespondentul nostru Ilie Pintea


Etichete traficul feroviarPetroşaniSimeria

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live