Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * S Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Noiembrie 2020
Vizualizari: 588
Comentează add

Traficanţi de droguri neozeelandezi, prinşi în România în timp ce negociau transportul unor mari cantităţi de cocaină.

Traficanţi de droguri neozeelandezi, prinşi în România în timp ce negociau

radiojurnal

Doi cetățeni neozeelandezi au fost prinși de procurorii DIICOT în timp ce negociau cu un grup de traficanți români transportul unor mari cantități de cocaină provenite din Statele Unite. În acest caz au avut loc opt percheziții domiciliare pe raza județului Ilfov și a municipiului București. Ministrul de interne, Marcel Vela, spune că există toleranță zero față de infracționalitate și că va continua ofensiva împotriva infractorilor.

Marcel Vela: Au fost depistate trei persoane urmărite internațional prin Interpol. Asupra unuia dintre suspecți a fost găsită suma de 50.000 de euro, în numerar, și actele de proprietate a două imobile, reprezentând o parte din plata unei imense cantități de cocaină care ar fi trebuit să ajungă sau să tranziteze România. În urma activităților desfășurate de procurorii DIICOT, polițiștii români au reușit să împiedice un asasinat comandat de un cetățean român.

Realizator: Reprezentanta Ambasadei Statelor Unite la București, Bianca Menendez, a felicitat țara noastră pentru lupta împotriva infracționalității.

Bianca Menendez: Felicităm România pentru operațiunile încununate de succes și eforturile continue de combatere a criminalității organizate, în special a traficului de persoane. Aceste infracțiuni amenință comunitățile vulnerabile și creează un mediu de insecuritate în societate. Statele Unite sunt pregătite să sprijine aceste eforturi de a-i aduce pe infractori în fața justiției, a oferi serviciile necesare victimelor și a contribui la un climat de siguranță publică în Romania


Etichete (ph)droguritraficnoua zeelanda

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live